Ekonomia

Gjithsej 5 lajme të mbledhura për datën 07 dhjetor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-12-07

Si do të jetë kartëmonedha e re 10 mijë lekëshe me Himnin Kombëtar

Këshillit Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë në mbledhjen e datës 6 dhjetor 2017 ka miratuar tematikën e kartëmonedhës me kurs ligjor 10 mijë lekë të reja. Ky është vendimi që ka marrë Këshillit Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë në mbledhjen e datës 6 dhjetor 2017. Vendimi

No Pic available
  • 2017-12-07

Kuvendi nis diskutimin për ndryshimin e buxhetit 2017, rriten fondet për rrugët

TIRANE Ministri i Financave është thirrur sot në Komisionin Parlamentar të Ekonomisë për të shpjeguar ndryshimet më buxhetin 2017 nëpërmjet një akti normativ i cili rialokon disa zëra në të ardhura dhe shpenzimet buxhetore. Ndryshimet thelbësore përfshijnë rritjen e planit te t

Ahmetaj: Luftë kundër informalitetit dhe reduktim i kredive problematike
  • 2017-12-07

Ahmetaj: Luftë kundër informalitetit dhe reduktim i kredive problematike

Në një konferencë për shtyp sot Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj tha se qeveria ka për synim që mos të kemi kompani të mëdha me dy bilance dhe të zgjidhet problemi me kreditë problematike. Së pari ulja e kredive me probleme në ekonomi. Kjo problematikë u trajtua gjer

Eurostat: Shqipëria, e parafundit në Europë për nivelin e ulët të taksave
  • 2017-12-07

Eurostat: Shqipëria, e parafundit në Europë për nivelin e ulët të taksave

Me gjithë përparimin në raport me vetën Shqipëria u rendit e dyta pas Rumanisë për nivelin më të ulët në Europë të mbledhjes së taksave në raport me PBB në vitin 2016 sipas Institutit Europian të Statistikave (EUROSTAT). Gjatë vitit të kaluar vendi ynë mblodhi 27.1 % të PBB-së

Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve
  • 2017-12-07

Bizneset me një bilanc, nga 2018 bankat njohin vetëm atë të Tatimeve

Në një konferencë për shtyp sot Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj tha se qeveria ka për synim që mos të kemi kompani të mëdha me dy bilance dhe të zgjidhet problemi me kreditë problematike. Së pari ulja e kredive me probleme në ekonomi. Kjo problematikë u trajtua gjer

Kalendari