Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 13 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-01-13

Importi i mjeteve, ndryshojnë rregullat. Çfarë do bëhet me makinat e vjetra

Në 6 mujorin e parë të vitit 2018 pritet të hyjnë në fuqi rregullat e reja për importin e mjeteve në vendin tonë. Sipas ministrit të Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi do të lejohet vetëm importi i mjeteve motorrike të cilat plotësojnë standardet Euro 4, 5 dhe 6 të shkarkimeve në aj

Reforma e ujit, nis verifikimi i aparateve matës
  • 2018-01-13

Reforma e ujit, nis verifikimi i aparateve matës

Grupet e teknikëve të ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizimeve janë shpërndarë në terren për verifikimin e aparateve matës të ujit. Qytetarët në zona të ndryshme të Tiranës kanë marrë një letër, ku njoftohen se ata, ose administratori i pallatit duhet të jenë të pranishëm gja

Pallati i Vlorës lë buxhetin pa fond rezervë
  • 2018-01-13

Pallati i Vlorës lë buxhetin pa fond rezervë

Vendimi i Gjykatës së Strasburgut për dëmshpërblimin e pronarëve të kompleksit Jon, asgjëson tërësisht fondin rezervë të buxhetit duke i lënë financat e shtetit të ekspozuara ndaj goditjeve të tjera deri në fund të vitit. Fondi rezervë është mburoja e buxhetit nga shpenzimet e p

Rama: Legalizoni lidhjet e ujit, shmangni penalizimet
  • 2018-01-13

Rama: Legalizoni lidhjet e ujit, shmangni penalizimet

Qeveria është zhvendosur prej ditës së djeshme në Lezhë, ku janë zhvilluar takime me drejtuesit lokalë dhe janë hedhur bazat për investime strategjike në këtë qark. Mbledhja dy ditore e kabinetit, ka vazhduar mëngjesin e sotëm me një diskutim me qytetarët në Shëngjin. Kryeministri

Kalendari