Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 14 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rritja ekonomike? Instituti i Vjenës dhe BB, parashikime të ndryshme
  • 2018-01-14

Rritja ekonomike? Instituti i Vjenës dhe BB, parashikime të ndryshme

Banka Botërore dhe Instituti i Vjenës për studime ekonomike janë të ndarë në lidhje me rritjen ekonomike të Shqipërisë në dy vitet e ardhshme. Por më optimiste nga të gjithë tregohet qeveria shqiptare. Instituti i Vjenës për studime ekonomike parashikon se Shqipëria do të jetë nj

Të papunët, kualifikim me detyrim; MF po përgatit vendimin
  • 2018-01-14

Të papunët, kualifikim me detyrim; MF po përgatit vendimin

Trajnimi i të papunëve në qendrat e Kualifikimit do të bëhet me detyrim. Sipas ministrit të Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj qeveria synon ta përshtatë kualifikimin me nevojat e tregut të punës. Qeveria po përgatit jo vetëm për të ulur papunësinë, por edhe për të patur sukses

Investimi prej 13,2 mln eurosh, Lezha 24 orë ujë të pijshëm
  • 2018-01-14

Investimi prej 13,2 mln eurosh, Lezha 24 orë ujë të pijshëm

Investimi prej 13.2 milion eurosh për rehabilitimin e rrjetit të furnizimit ka garantuar 24 orë në ditë ujë për 45000 qytetarë të Lezhës. Punimet ndërtuese dhe rehabilituese u bashkëfinancuan nga qeveria zvicerane me një grant prej 10 milionë eurosh, Qeveria Federale Gjermane, përmes

Kalendari