Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 22 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Protesta e naftëtarëve të Ballshit, Gjiknuri: Statusin e keni gati
  • 2018-01-22

Protesta e naftëtarëve të Ballshit, Gjiknuri: Statusin e keni gati

Kryeministri Edi Rama dhe ministrat Ahmetaj e Gjiknuri ndodhen në interpelancë  me naftëtarët e Ballshit përmes një videokonference. Ministri i Energjisë dhe Industrisë, Damian Gjiknuri përsëriti se ministria që ai drejton është e gatshme për një zgjidhje përfundimtare, duke iu refe

Shqipëria e sëmurë: Konsumi i ilaçeve arrin rekord më 2017, kalon 230 milionë euro
  • 2018-01-22

Shqipëria e sëmurë: Konsumi i ilaçeve arrin rekord më 2017, kalon 230 milionë euro

Edhe pse popullsia e vendit po vjen ne trend rënës për shkak të tkurrjes së numrit të lindjeve dhe emigracionit të lartë, konsumi i ilaçeve po rritet me ritme dyshifrore vitet e fundit. Sipas të dhënave të INSTAT, importi i produkteve farmaceutike shënoi rritje si në peshë dhe në vle

No Pic available
  • 2018-01-22

Dështon reforma në energji, BB: Nuk u reduktuan humbjet

Banka Botërore thotë se reforma në energji nuk arriti objektivat e uljes se humbjeve të energjisë në rrjet, ndaj i sugjeron qeverisë rishikimin e planit për rimëkëmbjen financiare të sektorit energjitik. Banka Botërore thotë se reforma në energji nuk arriti objektivat e uljes së humbj

Rama: Do ta ndez uzinën; Video-konferencë për ARMO, naftëtarët mosbesues
  • 2018-01-22

Rama: Do ta ndez uzinën; Video-konferencë për ARMO, naftëtarët mosbesues

Naftëtarët e ARMO-s, që ishin zotuar se të hënën do të marshonin në Tiranë nëse kërkesat e tyre nuk plotësoheshin, qëndruan në Fier për të realizuar një video-konferencë me kryeministrin, që premtoi se shumë shpejt do ta ndezë prapë uzinën. Por pas takimit virtual, punëtorë

Kalendari