Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 09 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Edhe Bankers mund Shqipërinë në Arbitrazh, fatura 57 mln dollarë
  • 2018-02-09

Edhe Bankers mund Shqipërinë në Arbitrazh, fatura 57 mln dollarë

Shqipëria ka marrë një tjetër goditje të rëndë nga gjykatat ndërkombëtare. Këtë herë është gjykata e arbitrazhit në Paris, e cila ka dënuar qeverinë shqiptare ti kthejë 57 milionë dollarë kompanisë Bankers Petroleum. Top Channel e lexoi vendimin e tribunalit, një kopje e të ci

Gjiknuri në SHBA: Investime amerikane në fushën e hidrokarbureve
  • 2018-02-09

Gjiknuri në SHBA: Investime amerikane në fushën e hidrokarbureve

Në përfundim të vizitës në Shtetet e Bashkuara, ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri u prit në një takim nga Zv.Sekretari i Departamentit të Energjisë, Dan Brouillette. Brouillette i shprehu Gjiknurit gatishmërinë e Shteteve të Bashkuara për të dhënë ekspertiz

Puset e naftës në shitje, do jepen me koncesion tre vendburime
  • 2018-02-09

Puset e naftës në shitje, do jepen me koncesion tre vendburime

Tre vend burime nafte të Albpetrol janë nxjerrë për dhënie me koncesion nga qeveria. Blloqet Cakran Mollaj në Fier dhe Gorisht Koçul dhe Amonicë në qarkun e Vlorës, janë nxjerrë për shitje nga ministria e Energjisë dhe më 31 mars përfundon dhënia e ofertave nga privatët. Burime n

Kalendari