Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 13 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Skemë ndihme për fermerët, Rama: Motivojmë më shumë blegtorët
  • 2018-02-13

Skemë ndihme për fermerët, Rama: Motivojmë më shumë blegtorët

Kryeministri Rama, i shoqëruar nga ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Niko Peleshi, vizitoi sot një fermë në Durrës, ku pa nga afër funksionimin e skemave të reja mbështetëse për fermerët. Fermerët sipas politikave të reja mbështetëse do të ndihmohen me 500 lekë për matri

Çfarë e pengon Shqipërinë? FMN: Borxhi, kreditë, drejtësia
  • 2018-02-13

Çfarë e pengon Shqipërinë? FMN: Borxhi, kreditë, drejtësia

Fondi Monetar Ndërkombëtar deklaron se përmirësimi i ekonomisë globale i jep mundësi Shqipërisë të ketë një rritje më të madhe ekonomike. Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm i Fondit, Tao Zhang i sugjeron qeverisë të thellojë reformat për të mbështetur zhvillim e shpejtë ekonomi

Ahmetaj pret zv.drejtorin e FMN: Qeveria i përmbushi objektivat
  • 2018-02-13

Ahmetaj pret zv.drejtorin e FMN: Qeveria i përmbushi objektivat

Ministri i Financave dhe Ekonomisë, Arben Ahmetaj priti sot në një takim zv.drejtorin Ekzekutiv të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang në kuadër të vizitës së tij zyrtare në Tiranë. Ministri Ahmetaj vlerësoi bashkëpunimin me Fondin Monetar Ndërkombëtar në kuadër të programit t

Kalendari