Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 14 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Fondet për bujqësinë, Rama: Drejtoritë të zëvendësohen me struktura informimi
  • 2018-02-14

Fondet për bujqësinë, Rama: Drejtoritë të zëvendësohen me struktura informimi

Kryeministri Edi Rama po merr pjesë në një aktivitet të zhvilluar në ambientet e Universitet Bujqësor të Tiranës. Tema e diskutimit lidhet me bujqësinë dhe zhvillimin e këtij sektori nëpërmjet ngritjes së një ure bashkëpunimi mes studentëve dhe fermerëve. Në fjalën e tij para stu

Banka e Shqipërisë, rregullore për të frenuar kredinë në euro kur të ardhurat i ke në lekë
  • 2018-02-14

Banka e Shqipërisë, rregullore për të frenuar kredinë në euro kur të ardhurat i ke në lekë

Nëse keni të ardhura në lekë, do të jetë e vështirë që të merrni një kredi në euro. Teksa Banka e Shqipërisë ka ndërmarrë një plan masash, të shoqëruar me fushatë të gjerë, për të ulur përdorimin e euros në ekonomi, ndryshimet e rregulloreve prekin dhe klientit. Në një nd

Kalendari