Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 15 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
BSH, rregullore për të frenuar kredinë në euro kur të ardhurat i ke në lekë
  • 2018-02-15

BSH, rregullore për të frenuar kredinë në euro kur të ardhurat i ke në lekë

Nëse keni të ardhura në lekë, do të jetë e vështirë që të merrni një kredi në euro. Teksa Banka e Shqipërisë ka ndërmarrë një plan masash, të shoqëruar me fushatë të gjerë, për të ulur përdorimin e euros në ekonomi, ndryshimet e rregulloreve prekin dhe klientit. Në një nd

Dëbora, OSHEE: Disa fshatra në Korçë pa energji elektrike
  • 2018-02-15

Dëbora, OSHEE: Disa fshatra në Korçë pa energji elektrike

Moti i keq i ditëve të fundit, me reshje të dendura dëbore dhe erë të fortë ka shkaktuar probleme të shumtë na rajonin juglindor të vendit. OSHEE bën të ditur se disa fshatra kanë mbetur pa energji elektrike, ndërsa deri tani si pasojë e bllokimit të rrugëve është e vështirë nd

Pa letra në dogana, biznesi ka shqetësime për çmimet e referencës
  • 2018-02-15

Pa letra në dogana, biznesi ka shqetësime për çmimet e referencës

Të gjitha procedurat në dogana do të kryhen pa letra. Drejtoresha e përgjithshme e doganave Belinda Ikonomi njoftoi se brenda pak muajsh bizneset nuk kanë nevojë të paraqiten më fizikisht për zhdoganim mallrash pasi deklarimet doganore dhe transaksionet e mallrave do të verifikohen online.

Kalendari