Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 13 mars 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Tiranë-Elbasan, rruga pa fund. Duhen edhe mbi 22 mln dollarë
  • 2018-03-13

Tiranë-Elbasan, rruga pa fund. Duhen edhe mbi 22 mln dollarë

Rruga Tiranë-Elbasan është kthyer në një gropë të madhe për buxhetin e shtetit duke përsëritur një skenar të ngjashëm me atë të rrugës Durrës-Kukës. Ndonëse një vit më parë qeveria dha 35.1 milionë dollarë shtesë mbi vlerën e tenderit, prej 1 muaj e gjysmë punimet për nd

Instituti i Vjenës: Shqipëria, rritjen e 3-të ekonomike në Europën Qëndrore e Juglindore
  • 2018-03-13

Instituti i Vjenës: Shqipëria, rritjen e 3-të ekonomike në Europën Qëndrore e Juglindore

Instituti i Vjenës për Studime Ekonomike deklaroi se vendet në zhvillim të Europës do të shënojnë sivjet rritjen më të lartë ekonomike në shumë vite. Në raportin që mbulon 22 vende në Europën Qendrore dhe atë Lindore, Instituti i Vjenës vlerëson se vendet në zhvillim të kontine

Qeveria, 55 mijë lekë kush del nga ndihma ekonomike
  • 2018-03-13

Qeveria, 55 mijë lekë kush del nga ndihma ekonomike

Të gjithë ata që do të dalin nga ndihma ekonomike do të marrin 55 mijë lekë të vjetra në muaj, por me një kusht. Duke folur nga Elbasani mesditën e sotme, pas mbledhjes së qeverisë, Kryeministri deklaroi se kjo shumë do të jepet për këdo që është gati të trajnohet. Cilido që de

Rama: Brenda vitit finalizojmë rrugën Elbasan-Tiranë
  • 2018-03-13

Rama: Brenda vitit finalizojmë rrugën Elbasan-Tiranë

Pas mbledhjes së qeverisë, të mbajtur këtë herë në qytetin e Elbasanit, kryeministri Edi Rama në një deklaratë për mediat bëri me dije problemet dhe vendimet e marra. Rama tha se rruga Elbasan-Tiranë do finalizohet brenda vitit. Gjithashtu kryeministrit theksoi se do të transformohet

Kalendari