Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 16 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rama mohon taksat e rritura: Biznesit të vogël i janë ulur në 5%
  • 2018-04-16

Rama mohon taksat e rritura: Biznesit të vogël i janë ulur në 5%

Në një interpelancë me Sindikatën e Minatorëve, kryeministri Rama ka deklaruar se taksat e vendosura nga qeveria e tij janë disa herë më të vogla dhe të arsyeshme në krahasim me vitet e kaluara. Rama iu drejtua ish-minatorëve duke u shprehur se ka një keqkuptim të madh në çështjen e

Marrëzia u zgjat me ligj; U ndryshua me kërkesë të deputetëve
  • 2018-04-16

Marrëzia u zgjat me ligj; U ndryshua me kërkesë të deputetëve

Një muaji pasi qeveria e kryeministrit Rama nisi punën në tetor të vitit 2013-ës, nisi aksionin e njohur Fundi i marrëzisë kundër pikave të paligjshme te basteve dhe lojërave të fatit. Operacioni u drejtua nga ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri dhe mijëra makineri u sekuestruan, q

Bixhozi ha 120 milionë euro. Mbi 20 kompani lojërash fati në treg
  • 2018-04-16

Bixhozi ha 120 milionë euro. Mbi 20 kompani lojërash fati në treg

Kumari është një nga industritë më të mëdha të ekonomisë shqiptare. Sipas autoritetit të mbikëqyrjes së lojërave të fatit aktualisht në Shqipëri ekzistojnë 20 kompani, të lojërave të fatit, që nga kazinotë, bastet sportive dhe kazinotë elektronike. Të dhënat nga bilancet z

Kalendari