Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Nis asfaltimi i rrugës që lidh Fierin me plazhin e Semanit
  • 2018-04-22

Nis asfaltimi i rrugës që lidh Fierin me plazhin e Semanit

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri inspektoi punimet që po kryhen nga gazsjellësi Trans Adriatik (TAP) për asfaltimin e segmentit rrugor që lidh Fierin me plazhin e Semanit. Kjo rrugë e cila ndodhej në gjendje shumë të amortizuar përdoret në vijimësi edhe nga banor

Skandali i Gulf, çdo pronë e kompanisë ishte marrë me qira
  • 2018-04-22

Skandali i Gulf, çdo pronë e kompanisë ishte marrë me qira

Pas menaxherit kryesor të Gulf, Albano Aliko, shpallen në kërkim edhe dy persona të tjerë. Shtetasi gjeorgjian Irakli Zvanidze dhe administratori i shitjeve të kësaj kompanie për Tiranën janë dy të kërkuarit e tjerë të policisë në funksion të hetimeve të çelura nga Prokuroria e

Kalendari