Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 23 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
TAP, gazsjellësi ngjit malet e Skraparit (Foto)
  • 2018-04-23

TAP, gazsjellësi ngjit malet e Skraparit (Foto)

Kompania e gazsjellësit TAP vazhdon punën e shtrirjes së tubacioneve të gazit që do të kalojnë edhe në Shqipëri. Në një postim në faqen e saj në Facbook, kompania ka publikuar disa foto të punimeve në malet e Skraparit. #td_ui

Falimentimi i Gulf, Gjiknuri: Organet tatimore do gjejnë përgjegjësit
  • 2018-04-23

Falimentimi i Gulf, Gjiknuri: Organet tatimore do gjejnë përgjegjësit

Tatimet, policia dhe prokuroria janë vënë në ndjekje të të gjitha aseteve të Gulf, prona dhe llogari bankare. Përveç kërkimit policor për menaxherët e Gulf, autoritetet po analizojnë të gjithë dokumentacionin për të zbardhur skemën e shitjes së tollonave të naftës dhe benzinës

Kalendari