Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 26 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
INSTAT: Rritet numri i vrasjeve, më pak grabitje këtë tremujor
  • 2018-04-26

INSTAT: Rritet numri i vrasjeve, më pak grabitje këtë tremujor

  Instituti i Statistikave raportoi sot  se, në tremujorin e parë 2018, janë evidentuar gjithsej 7.909 vepra penale, duke shënuar një rritje me 5,5 %, krahasuar me tremujorin e parë 2017. Numri i grupveprës vrasje me dashje të evidentuara, në tremujorin e parë 2018, arriti në 12 per

BB, 50 milionë dollarë për rrugët rajonale në Shqipëri
  • 2018-04-26

BB, 50 milionë dollarë për rrugët rajonale në Shqipëri

Banka Botërore miratoi një projekt prej 50 milionë dollarësh, të cilët do të shkojnë për lidhjen e rrugëve rajonale dhe lokale në të gjithë territorin e vendit. Projekti do të financojë rehabilitimin e rreth 55 kilometrave rrugë rajonale dhe lokale, çka përkthehet në përmirësimi

Kalendari