Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 16 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Sondazhi i KE: Shqiptarët, më të pakënaqurit dhe më të palumturit në Europë me jetën e tyre
  • 2018-05-16

Sondazhi i KE: Shqiptarët, më të pakënaqurit dhe më të palumturit në Europë me jetën e tyre

Shqipëria është vendi ku qytetarët e saj perceptojnë që kanë cilësinë më të ulët të jetesës në Europë janë gjithashtu më të palumturit, kanë një opinion shumë të dobët për cilësinë e edukimit dhe standardet e jetesës, ndonëse optimizmi për të ardhmen nuk u mungon dhe

Ahmetaj: Nga 1 janari, pragu i tatim fitimit bëhet 14 mln lekë, përfitojnë mbi 10 mijë sipërmarrje
  • 2018-05-16

Ahmetaj: Nga 1 janari, pragu i tatim fitimit bëhet 14 mln lekë, përfitojnë mbi 10 mijë sipërmarrje

Nga 1 janari i vitit të ardhshëm, pragu që ndan bizneset e vogla nga i madhi do të rritet në 14 milionë lekë, nga 8 milionë lekë që është sot. Kjo do të sjellë automatikisht ulje të tatim fitimit nga 15 në 5% për 10,850 biznese, që janë gjysma e bizneseve që paguajnë tatim fitim

Kalendari