Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Bilanci 2017 i OSHEE: Humbja 1.2 miliardë lekë, ndikoi importi i energjisë
  • 2018-05-17

Bilanci 2017 i OSHEE: Humbja 1.2 miliardë lekë, ndikoi importi i energjisë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike raportoi se ka mbyllur vitin 2017 me një humbje prej 1.2 miliardë lekësh. Këto janë shifrat e bilancit paraprak të kompanisë ku ndër të tjera theksohen edhe arsyet se pse kompania ka këtë humbje. Ashtu sikurse pritej një ndër elementët

BE nuk investon, Shqipëria merr më pak fonde nga Serbia
  • 2018-05-17

BE nuk investon, Shqipëria merr më pak fonde nga Serbia

Shqipëria është vendi që ka përfituar më pak investime nga fondet e Bashkimit Europian për dy sektorët kyç të ekonomisë, transportin dhe energjinë. Top Channel publikon të dhënat zyrtare për investimet që be ka financuar në 6 vendet e Ballkanit Perëndimor, nga viti 1990 deri në

Kalendari