Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Energjia dhe ujësjellësat në Gjirokastër, Gjiknuri: Investuam 3.3 mld lek
  • 2018-05-22

Energjia dhe ujësjellësat në Gjirokastër, Gjiknuri: Investuam 3.3 mld lek

Gjatë vizitës në Qarkun e Gjirokastrës, Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri pa nga afër investimet e kryera në dy prej fushave të prekshme që kanë të bëjnë me ujësjellësat dhe rrjetin elektrik. Në fushën e ujësjellës-kanalizimeve, qeveria në 4 vitet e fundit

Qeveria rikthen borxhin e fshehtë, 100 mln euro detyrime në një vit
  • 2018-05-22

Qeveria rikthen borxhin e fshehtë, 100 mln euro detyrime në një vit

Qeveria shqiptare krijoi mbi 100 milionë euro borxh të fshehtë vetëm vitin e kaluar duke mos i kthyer TVSH-në bizneseve private. Shifrat janë bërë publike nga Fondi Monetar Ndërkombëtar, i cili vëren se buxheti i shtetit ka nisur sërish të krijojë detyrime të prapambetura. Sipas FMN,

Kalendari