Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 25 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rekord pas rekordi, Aeroporti i Rinasit, 21 milionë euro fitim në 2017, sa gjysma e të ardhurave
  • 2018-05-25

Rekord pas rekordi, Aeroporti i Rinasit, 21 milionë euro fitim në 2017, sa gjysma e të ardhurave

Aeroporti i Rinasit ka thyer një tjetër rekord në vitin 2017 duke regjistruar një fitim dhe normë kthimi nga të ardhurat në rritje për të disatin vit radhazi. Tirana International Airport ka publikuar bilancin e saj financiar për vitin 2017. Fitimi para tatimit i kompanisë ka shënuar vle

Rama tregon projektin e Sharrës: Zhbëjmë mallkimin e plehrave (VIDEO)
  • 2018-05-25

Rama tregon projektin e Sharrës: Zhbëjmë mallkimin e plehrave (VIDEO)

Problemi i depozitimit dhe riciklimit të mbetjeve në Tiranë, duket se do të marrë një zgjidhje reale në muajt në vijim, pasi kryeministri Edi Rama me një video në Facebook ka prezantuar projektin e ri për transformimin e landfillit të Sharrës. A ju kujtohet Sharra e maleve me plehra e z

Makinat e përdorura, qeveria del me një propozim të ri
  • 2018-05-25

Makinat e përdorura, qeveria del me një propozim të ri

Më shumë se 30% e makinave të regjistruara në vend mund të jenë potencial për të përfunduar tek grupi i automjeteve në fund të jetës apo thënë shkurt të shkojnë për skrap. Por ky numër mund të jetë më i lartë po të llogarisim këtu edhe probabilitetin e aksidenteve që, në sh

Rinis shitja e energjisë, 42 mln euro në 4 muajt e parë të vitit
  • 2018-05-25

Rinis shitja e energjisë, 42 mln euro në 4 muajt e parë të vitit

Shqipëria përfitoi 42 milionë euro nga eksporti i energjisë elektrike vetëm në katër muajt e parë të vitit. Pas krizës së thellë, që kaloi vitin e kaluar, sektori energjetik po përjeton një moment pozitiv falë reshjeve të shumta dhe situatës së mirë hidrike. Instituti i statistik

Kalendari