Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 24 qershor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-06-24

Gjiknuri në Kamëz: Në shtator nis ndërtimi i askit Thumanë-Kashar

Turi i Llogaridhënies publike, e gjeti ministrin e i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri në Kamëz, ku takoi banorët e zonës, i shoqëruar nga Kryetarja e Partisë Socialiste të Tiranës Blerina Gjylameti dhe deputeti Rakip Suli. Gjiknuri u ndal tek investimet e programuara në infr

Turizmi, masa lehtësuese për jahtet e anijet turistike
  • 2018-06-24

Turizmi, masa lehtësuese për jahtet e anijet turistike

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka njoftuar marrjen e një sërë masave për lehtësimin e procedurave të ankorimit dhe lëvizjes së mjeteve lundruese, si jahtet dhe anijet turistike, në bregdetin shqiptar gjatë sezonit turistik veror. Këto masa lehtësuese, që MIE thekson se i ka

Kalendari