Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 11 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Aeroporti i Kukësit jepet me koncension, në vjeshtë mund të nisin fluturimet
  • 2018-07-11

Aeroporti i Kukësit jepet me koncension, në vjeshtë mund të nisin fluturimet

Këshilli i Ministrave ka miratuar sot bonusin për dhënien e aeroportit të Kukësit me koncesion. Sipas vendimit të sotëm të Këshillit të Ministrave do tu jepen 8 pikë bonus bashkimit të shoqërive Kastrati sh.a. & T.M.D Systems LTD që kanë bërë ofertën e pakërkuar për vënien n

Inspektohen punimet, nyja problematike e Milotit përfundon brenda gushtit
  • 2018-07-11

Inspektohen punimet, nyja problematike e Milotit përfundon brenda gushtit

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka garantuar financimin e përfundimit të punimeve të mbetura në nyjen e Milotit dhe plotësimin me rrugët dytësore. Qeveria ka akorduar një shumë prej 1.6 miliardë lekësh dhe tanimë punimet kanë rifilluar me synim përfundimin brenda një periudhe 15-mujore të

Ambasadori turk në Vlorë: Ndërtimi i aeroportit nis brenda vitit
  • 2018-07-11

Ambasadori turk në Vlorë: Ndërtimi i aeroportit nis brenda vitit

Në turin dy ditor në jug të vendit, ambasadori turk Ahmet Joruk paraditen e sotme është ndalur në Vlorë, ndërsa është pritur nga kryebashkiaku Dritan Leli në zyrën e tij. Kryebashkiaku i ka uruar mirëseardhjen diplomatit turk, ndërsa e ka falënderuar që zgjodhi të vizitojë edhe Vl

Kalendari