Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 16 korrik 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Fituesi i rrugës së re Thumanë-Kashar, 10.8 mln euro për çdo km
  • 2018-07-16

Fituesi i rrugës së re Thumanë-Kashar, 10.8 mln euro për çdo km

Rruga Thumanë-Kashar, me gjatësi totale 20.8 kilometra, do tu kushtojë qytetarëve shqiptarë 225.8 milionë euro. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë shpalli fituese kompaninë Gener 2 në tenderin për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e rrugës, për një periudhë prej 13 vitesh. Sipas njo

Tabaku: Rama mashtroi në Samitin e Londrës për PPP-të
  • 2018-07-16

Tabaku: Rama mashtroi në Samitin e Londrës për PPP-të

Deputetja demokrate Jorida Tabaku në mbledhjen e komisionit të Ekonomisë u fokusua tek angazhimi i kryeministrit Rama në Samitin e Londrës për transparencën me Partneritetin Publik-Privat. Sipas saj, kryeministri bëri show, pasi është i angazhuar se në tregun shqiptar do të funksionojë

Kalendari