Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 19 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Leku ende i fortë, Euro mbetet në kuotën e 125.5 lekëve
  • 2018-08-19

Leku ende i fortë, Euro mbetet në kuotën e 125.5 lekëve

Leku e ka mbyllur javën me një forcim të lehtë ndaj valutave kryesore, euros, dollarit amerikan dhe paundit britanik. Edhe pse jemi në kulmin e sezonit turistik dhe të fluksit të kthimit të emigrantëve, monedha vendase ka mbajtur pothuajse të njëjtat vlera gjatë të gjithë gushtit kund

100 mln euro për unazën Farkë  Sheshi Shqiponja. Nis puna për projektin
  • 2018-08-19

100 mln euro për unazën Farkë Sheshi Shqiponja. Nis puna për projektin

Segmenti i fundit i Unazës së Tiranës, ai që nis në Babrru dhe përfundon te Kryqëzimi i Doganës, po hyn në planet e qeverisë për tu ndërtuar, por kjo do të kërkojë disa vite. Autoriteti Rrugor Shqiptar ka hapur tenderin, ku kërkon realizimin e studimit për segmentin nga Bulevardi i

Kalendari