Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 20 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Tatimet kërkojnë taksën e qirave çdo muaj, përndryshe gjobë
  • 2018-08-20

Tatimet kërkojnë taksën e qirave çdo muaj, përndryshe gjobë

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve i ka bërë thirrje individëve që kanë dhënë shtëpi me qira që të deklarojnë taksat, pasi në të kundërt do të përballen me masa ndëshkuese. Përmes një njoftimi zyrtar, administrata tatimore ka paralajmëruar se në bashkëpunim me institucionet

Turistë në Europë, sa shpenzon një shqiptar për pushime jashtë
  • 2018-08-20

Turistë në Europë, sa shpenzon një shqiptar për pushime jashtë

Foto ilustruese Kemi hyrë në 10 ditshin e fundit të gushtit dhe sezoni veror është drejt mbarimit. Nuk janë të paktë shqiptarët që zgjedhin që pushimet ti kalojnë jashtë vendit. Po sa shpenzon mesatarisht një shqiptar për pushime jashtë, në krahasim me europianët? Monitor ka krahas

Kalendari