Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 21 gusht 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Zero investime në shëndetësi për 2017, vetëm 1.3 mln për zyra e kompjuterë
  • 2018-08-21

Zero investime në shëndetësi për 2017, vetëm 1.3 mln për zyra e kompjuterë

Shëndetësia është një sektor sensitiv dhe investimet në qendrat e kujdesit shëndetësor, spitalet dhe pajisjet e tyre janë po aq të rëndësishme ndoshta edhe më shumë se sa ndërtimi i rrugëve dhe veprave të tjera publike. Sipas të dhënave nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësorë që a

Ndihma ekonomike u përgjysmua; Shteti ndihmon 60 mijë familje më pak
  • 2018-08-21

Ndihma ekonomike u përgjysmua; Shteti ndihmon 60 mijë familje më pak

Nga 110 mijë familje te varfra shqiptare që merrnin ndihmë ekonomike nga qeveria, në listë kanë mbetur vetëm 52 mijë. Largimi u bë me skemën e re hartuar me ndihmën e Bankës Botërore, por nga lista janë hequr edhe familje që kanë vërtetë nevojë për shkak se janë bërë viktima t

Kalendari