Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 20 shtator 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rama: Mbi 20 mijë të punësuar në 8 muaj (Video)
  • 2018-09-20

Rama: Mbi 20 mijë të punësuar në 8 muaj (Video)

Kryeministri Edi Rama e nisi ditën sot duke publikuar disa shifra nga Shërbimi Kombëtar i Punësimit lidhur me numrin e të punësuarve në qarqet kryesore në vend. Sipas shifrave, 20.764 është numri i të punësuarve në të gjitha qytetet, përgjatë periudhës 8 mujore, janar-gusht të kë

Qeveria merr borxh 500 mln euro, Kuvendi miraton ligjin për Eurobondin
  • 2018-09-20

Qeveria merr borxh 500 mln euro, Kuvendi miraton ligjin për Eurobondin

Qeveria do të marrë deri 500 milionë euro borxh duke emetuar eurobond në tregjet financiare ndërkombëtare. Afati maturimit është 5- 10 vjet dhe sipas qeverisë vlerësohet si mënyra më e mirë për të plotësuar nevojat për financim për dy vitet në vijim dhe për të zëvendësuar bor

Kalendari