Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 shtator 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Call center tek Tatimet, për detyrimet individët lidhen me administratën
  • 2018-09-22

Call center tek Tatimet, për detyrimet individët lidhen me administratën

Njohja me detyrimet tatimore mund të bëhet përmes shërbimit call center, pa pagesë. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka ngritur një qendër të posaçme për thirrjet telefonike, ku përmes numrit 0800 002 subjektet dhe individët nga gjithë vendi mund të njihen në kohë reale për det

Ndotja e ajrit në Shqipëri, më e larta në Europë, njësoj si të pish 7 cigare në ditë
  • 2018-09-22

Ndotja e ajrit në Shqipëri, më e larta në Europë, njësoj si të pish 7 cigare në ditë

Është përllogaritur se çdo vit për shkak të ajrit të ndotur në Europë humbin jetën në mënyrë të parakohshme rreth 400 mijë individë, sipas një artikulli të publikuar nga Forumi Ekonomik Botëror.  Sipas hartës që tregon nivelin e ndotjes së ajrin nëpërmjet matjes së nivelit

Kalendari