Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 23 shtator 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Plani/ Kompensimi i pronës, Europa i jep ok Shqipërisë
  • 2018-09-23

Plani/ Kompensimi i pronës, Europa i jep ok Shqipërisë

Këshilli i Evropës konfirmon si funksional dhe efektiv mekanizmin e kompensimit të pronës të miratuar nga Qeveria Shqiptare Komiteti i Ministrave të Këshillit të Evropës, në mbledhjen e datës 19 shtator 2018, miratoi Rezolutën për Shqipërinë, me konkluzionin se mekanizmi i ri i kompen

Koncesioni i pompave, propozim i pakërkuar i kompanisë që në 2016-ën
  • 2018-09-23

Koncesioni i pompave, propozim i pakërkuar i kompanisë që në 2016-ën

Top Channel mëson se koncesioni i pompave të karburantit është një propozim i pakërkuar që i është bërë qeverisë shqiptare që në vitin 2016. Që në atë kohë projekti u mbajt pezull, ndërsa u miratua 2 muaj më parë. Kompania parashikon një investim rreth 530 mijë euro, ndërsa t

Kalendari