Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 12 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
10 personat më të pasur në Shqipëri
  • 2018-10-12

10 personat më të pasur në Shqipëri

Samir Mane u vlerësua si njeriu më i pasur në Shqipëri. Sipas studimit të Institutit Europian Pashko për 10 super të pasurit në vendin tonë, në vend të dytë të fitimit për vitin 2017 është Shefqet Kastrati, i cili pasohet nga Grigor Joti. Biznesmeni Rrok Gjoka mban vendin e katërt.

Raporti, ja ku jetojnë më të varfrit dhe jetëgjatët në Shqipëri
  • 2018-10-12

Raporti, ja ku jetojnë më të varfrit dhe jetëgjatët në Shqipëri

Për vitin 2017, mosha mesatare e vdekjeve në Shqipëri llogaritet në 74.2 vjeç, sipas Institutit të Statistikave. Ndërkohë që ka luhatje të dukshme nëse shohim secilin qark. Kukësi dhe Dibra janë shumë më ulët sesa mesatarja e vendit, kurse në Gjirokastër, Berat dhe Korçë jetohe

Kalendari