Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 15 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rinasi, kompania audituese e koncesionit të aeroportit
  • 2018-10-15

Rinasi, kompania audituese e koncesionit të aeroportit

Autoriteti i Aviacionit Civil përzgjodhi kompaninë audituese BDO Albania për të bërë vlerësimin e pavarur ekonomik të koncesionit në aeroportin e Rinasit. Do të jetë një vlerësim 40 ditë dhe ne presim rezultate pozitive, sqaron Krislen keri, drejtor i Aviacionit Civil. Në kontratën

Mbyllja e basteve, Rama mesazh deputetëve: Nuk do ketë monopol
  • 2018-10-15

Mbyllja e basteve, Rama mesazh deputetëve: Nuk do ketë monopol

Kryeministri Edi Rama u ka dërguar një mesazh anëtarëve të Komisionit Parlamentar të Ekonomisë, ku siguron se bastet do të mbyllen në 31 dhjetor dhe nuk do të ketë asnjë monopol online. Kanë nisur tju çojnë lumenj mesazhesh nëpër telefona kundër mbylljes së basteve! Janë të ork

Kalendari