Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 19 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Koncesionet, 53 miliardë lekë. Fatura për 16 kontratat më të mëdha koncesionare
  • 2018-10-19

Koncesionet, 53 miliardë lekë. Fatura për 16 kontratat më të mëdha koncesionare

Biznesi i koncesioneve arriti në 53 miliardë lekë vitin e kaluar, duke shënuar një rekord të ri historik. Top Channel analizoi bilancet e 16 koncesioneve më të mëdha në vend, nga ato të burimeve natyrore e deri tek kontratat në fushën e shëndetësisë, transportit dhe ato të kontrolli

Projekti TAP, Rama: Transformon ekonominë
  • 2018-10-19

Projekti TAP, Rama: Transformon ekonominë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ishte sot në  Seman të Fierit për ceremoninë e nisjes së punimeve për ndërtimin e seksionit detar të Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP), me gjatësi 105 km. Ky seksion do të lidhë segmentin shqiptar të TAP me atë italian. Gjatë fjalës së tij, Ram

No Pic available
  • 2018-10-19

Nisin sot punimet për seksionin detar të TAP në Shqipëri

Në Seman, Fier nisin sot punimet për ndërtimin e seksionit detar të Gazsjellësit Trans Adriatik (TAP), me gjatësi 105 km. Ky seksion do të lidhë segmentin shqiptar të TAP me atë italian. Kjo fazë do të inaugurohet me një ceremoni me pjesëmarrjen e Kryeministrit Edi Rama, ministrit të

Kalendari