Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 tetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Milot-Balldren, 17.2 km kushtojnë 161 milionë . Shpallet fituesi i koncesionit
  • 2018-10-22

Milot-Balldren, 17.2 km kushtojnë 161 milionë . Shpallet fituesi i koncesionit

Pas Rrugës së Arbrit dhe aksit Thumanë-Kashar, qeveria ka shpallur fituesin edhe për koncesionin e tretë të madh në infrastrukturë, atë të rrugës Milot-Balldren. Ministria e Energjisë përzgjodhi kompaninë ANK, me pronar të vetëm Agim Kolën, si fituesen e koncesionit me vlerë 161.5

IKMT prish 32 ndërtime në Roskovec
  • 2018-10-22

IKMT prish 32 ndërtime në Roskovec

Përmes një njoftimi, Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit njofton se ka nisur punën për prishjen  e ndërtimeve në Roskovec në kuadër të projektit Rilindja Urbane. Sipas IKMT janë për tu prishur 32 objekte të madhësive të ndryshme dhe operacioni do zgjasë disa ditë. Insp

Kalendari