Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 08 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-11-08

Shqipëri-Kosovë, koordinim për mirëmenaxhim të ujësjellësve

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri bashkë me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës Valdrin Lluka dhe atë të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Fatmir Matoshi morën pjesë në konferencën e përbashkët të organizuar në Tiranë nga shoqatat e Ujësjellës-Kanal

Ulet taksa e pagave të larta
  • 2018-11-08

Ulet taksa e pagave të larta

Janë 15 400 punëmarrës, sipas qeverisë, që do të përfitojnë nga ulja e tatimit të të ardhurave nga paga përmes zgjerimit të fashës që tatohet me 13%, duke e çuar kufirin e pagës nga 130 mijë lekë në muaj, në 150 mijë lekë në muaj. Efekti vjetor në buxhet është minus 2,5 mil

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër
  • 2018-11-08

BERZH, hua 6 mln euro Shqipërisë për energjinë e gjelbër

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) do të japë një hua prej 6 milionë eurosh bankës shqiptare Union, për projektet për energjinë e gjelbër. Banka do të japë hua për klientët e saj në mbështetjen e projekteve rezidenciale. Fondet do të përdoren ndër të tjera për i

Kalendari