Ekonomia

Gjithsej 5 lajme të mbledhura për datën 09 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rama inspektoi punimet e aksit Shkodër-Murriqan
  • 2018-11-09

Rama inspektoi punimet e aksit Shkodër-Murriqan

Kryeministri Edi Rama inspektoi përfundimin  e punimeve tw aksit Shkodër-Murriqan, një segment ky sipas tij, mjaft i rëndësishëm, sidomos gjatë sezonin turistik. Nga një rrugë në degradim vetëm 4 muaj më parë, ky aks prej 12 kilometrash, pasi iu nënshtrua rindërtimit, sot është nj

No Pic available
  • 2018-11-09

Fillon puna për ndërtimin e Bypass-it të Vlorës

Qeveria ka firmosur kontratën me një kompani private për nisjen e punimeve  për ndërtimin e Bypass-it të Vlorës. Lajmi është bërë i ditur nga vetë ministri i Infrastrukturës dhe Energjetikës, Damian Gjiknuri nëpërmjet një postimi në Facebook. Kontrata ka vlerën e financimit prej

Rama: 94 milionë euro fonde për bujqësinë, më 30 nëntor nisin aplikimet
  • 2018-11-09

Rama: 94 milionë euro fonde për bujqësinë, më 30 nëntor nisin aplikimet

Kryeministri Edi Rama, nëpërmjet një postimi në Facebook bën të ditur se më datën 30 nëntor 2018, fillojnë aplikimet për mbështetjen më të madhe financiare në bujqësi, agropërpunim dhe zhvillim rural. Mirëmëngjes dhe me këtë ftesë për të përfituar nga programet mbështetë

Rama premton zgjidhjen e çështjes së pronave nga Saranda
  • 2018-11-09

Rama premton zgjidhjen e çështjes së pronave nga Saranda

Në Sarandë, kryeministri Rama u tha qytetarëve se rruga Kardhiq-Delvinë është strategjike për nga impakti që do të sjellë në zhvillimin e zonës. Është një zhvillim i rëndësishëm me efekt të konsiderueshëm ekonomik dhe social për të gjithë zonën, tha Rama. Kryeministri tha s

Rama inspekton punimet e aksit Shkodër-Murriqan
  • 2018-11-09

Rama inspekton punimet e aksit Shkodër-Murriqan

Kryeministri Edi Rama inspektoi përfundimin  e punimeve tw aksit Shkodër-Murriqan, një segment ky sipas tij, mjaft i rëndësishëm, sidomos gjatë sezonin turistik. Nga një rrugë në degradim vetëm 4 muaj më parë, ky aks prej 12 kilometrash, pasi iu nënshtrua rindërtimit, sot është nj

Kalendari