Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 14 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-11-14

Të mbytur në taksa e PPP, në 1 dekadë çdo shqiptar do paguajë 53 në vit

Buxheti i shtetit do të paguajë 253 miliardë lekë ose mbi 2 miliardë euro për kontratat koncesionare dhe ato të partneritetit publik privat që janë miratuar deri më tani. Top Channel ka përllogaritur angazhimet totale që qeveria ka marrë në buxhet përmes koncesioneve duke u bazuar tek

Taksat mbi pagën përplasin socialistët, deputetët kundër qeverisë
  • 2018-11-14

Taksat mbi pagën përplasin socialistët, deputetët kundër qeverisë

Taksimi i pagave është shndërruar në objekt përplasjeje mes Komisionit Parlamentar të Ekonomisë dhe Ministrisë së Financave. Deputetët socialistë në komision propozojnë që fasha e pataksueshme e rrogave të rritet nga 30 mijë lekë në muaj që është aktualisht, në 40 mijë lekë.

Koncesionet në vend të TAP-it, Ahmetaj: Do e shtojnë rritjen ekonomike me 1%
  • 2018-11-14

Koncesionet në vend të TAP-it, Ahmetaj: Do e shtojnë rritjen ekonomike me 1%

Programi 1 miliard euro dhe në veçanti kontratat e partneritetit publik privat për ndërtimin dhe mirëmbajtjen e disa akseve kombëtare, sipas qeverisë, do të japin ndikim në rritjen ekonomike të vendit. Në varësi të hyrjes në ekonomi të të gjithë investimeve ose të bërjes fizike t

No Pic available
  • 2018-11-14

TAP finalizon marrëveshjen e mirëmbajtjes së tubacionit të gazsjellësit

Në një ceremoni të zhvilluar në Tiranë, u finalizua sot negocimi për Marrëveshjen e Mirëmbajtjes midis TAP-it dhe shoqërisë së përbashkët të krijuar nga Albgaz Sh.a e Snam S.p.a. me qëllim ofrimin e shërbimit të mirëmbajtjes për Gazsjellësin Trans Adriatik në territorin e Shqip

Kalendari