Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 16 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Union Bank e Shqipërisë blen malajzianen ICBank
  • 2018-11-16

Union Bank e Shqipërisë blen malajzianen ICBank

Banka e tetë më e madhe në Shqipëri Union Bank bleu International Commercial Bank (ICBank), në pronësi malajziane. Kontrata u nënshkrua javën e kaluar, ndërkohë që është paraqitur dokumentacioni për miratim nga banka qëndrore. International Commercial Bank u licensua në janar 1997,

Përplasje në radhët e mazhorancës për taksat dhe buxhetin
  • 2018-11-16

Përplasje në radhët e mazhorancës për taksat dhe buxhetin

Taksimi i pagave nuk është përplasja e vetme që mazhoranca ka brenda gjirit të saj, për paketën fiskale të vitit të ardhshëm. Një tjetër pikë që ka hapur debat është propozimi i deputetëve socialistë në Komisionin e Ekonomisë, për të hequr TVSH-në e inputeve bujqësore. Ka 2

No Pic available
  • 2018-11-16

Norvegjia jep 1.4 milionë euro për zhvillimin e sektorit detar

Shqipëria është e vendosur ti japë një shtysë zhvillimit të sektorit detar për tu futur në rrugën drejt një rritjeje të qëndrueshme. Projekti i quajtur “Zhvillimi i sektorit detar” i cili u prezantua sot në Tiranë, financohet nga Qeveria e Norvegjisë dhe zbatohet nga PNUD

Kalendari