Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 17 nëntor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-11-17

Kasa të reja nga kroatët për 100 mln euro, Ahmetaj: PD gënjen, ska VKM

Partia Demokratika vijon të denoncojë prej rreth 2 muajsh atë që e cilëson monopolin e kontrollit të faturimit mbi biznesin, duke akuzuar kryeministrin Edi Rama se i ka dhënë një kompanie kroate një tender korruptiv që do të detyrojë bizneset të ndryshojnë kasat fiskale. Gjithashtu si

Gjysma e bizneseve, pa kupon
  • 2018-11-17

Gjysma e bizneseve, pa kupon

Tatimet thonë se lëshimi i kuponave të shitjes nuk është sipas parashikimeve.  Ne kemi konstatuar që tatim-paguesit në fakt gjatë këtyre kohëve të fundit nuk po respektojnë detyrimet ligjore lidhur me dokumentimin e transaksioneve që ato kryejnë, sidomos me qytetarët. Shumë tatim-pa

Transformimi i pabesueshëm i ish-fabrikës së miellit në Fier
  • 2018-11-17

Transformimi i pabesueshëm i ish-fabrikës së miellit në Fier

Pas rehabilitimit, ish-fabrika e miellit në Fier u kthye në një kompleks arkitektural tërësisht në shërbim të qytetarëve, duke u tjetërsuar nga simboli i portës së industrializimit në Fier, në një godinë që ruan origjinalitetin historik dhe kulturor të qytetit dhe më gjerë. Në n

Kalendari