Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 14 dhjetor 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Marrëveshje me Gjermaninë, 80 mln euro për rinovimin e konvikteve
  • 2018-12-14

Marrëveshje me Gjermaninë, 80 mln euro për rinovimin e konvikteve

U firmos sot marrëveshja ndërmjet qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë për bashkëpunim financiar 2017 për projektin Programi për rinovimin e konvikteve në kampusin universitar të Tiranës sipas parimit të eficenc

Skandali me DH Albania, po hetohen edhe institucionet përgjegjëse
  • 2018-12-14

Skandali me DH Albania, po hetohen edhe institucionet përgjegjëse

Hetimet për skandalin e falsifikimeve në tenderin e Unazës së re dhe atë të linjës Burrel-Peshkopi nuk përfshijne vetëm kompaninë mashtruese DH Albania, por edhe institucionet shtetërore. Burime nga Prokuroria e Tiranës kanë nisur verifikimet në rang hetimor, edhe për Autoritetin Rrug

Kalendari