Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 11 janar 2019. Jeni duke lundruar në faqen 1
Rama: Ulje trefish të taksave për biznesin
  • 2019-01-11

Rama: Ulje trefish të taksave për biznesin

Kryeministri Edi Rama ka postuar në Facebook një video, ku shihet kreu i qeverisë në një biznes të vogël. Sipas Ramës, ulja trefish e taksave do të krijojë një mundësi plus për bizneset dhe për punësimin. Gjatë qëndrimit në këtë biznes, Rama u shpreh se synimi i masave që ka m

OSHEE blen 30 milionë euro energji për janarin
  • 2019-01-11

OSHEE blen 30 milionë euro energji për janarin

Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) iu desh të shtrinte negociatat e fundit për sigurimin e një sasie energjie në të paktën gjashtë faza. Situata e dobët e prodhimit vendas qoftë nga ana e Korporatës Elektronenergjetike Shqiptare (KESH) qoftë nga prodhuesit me p

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion, investimi privat 8 mln euro
  • 2019-01-11

Aeroporti i Kukësit jepet me koncesion, investimi privat 8 mln euro

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka përmbyllur fazën e vlerësimit të ofertave dhe ka shpallur fituesin për garën e dhënies me koncesion/PPP të Aeroportit të Kukësit. Bashkimi i Përkohshëm i Shoqërive Global Technical Mechanichs sh.p.k. dhe Bami sh.p.k. me vlere investimi prej

Kalendari