Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 12 janar 2019. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2019-01-12

Urdhri i AKEP: Të mbyllen të gjitha adresat që ofrojnë baste online (Lista)

Autoriteti i Mbikëqyrjes së Lojërave të Fatit pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë i ka dorëzuar AKEP-it 3 lista me adresa online ku vihen baste dhe kërkon mbylljen e tyre. Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare bën me dije se ka njoftuar zyrtarisht të gjitha sipërmar

No Pic available
  • 2019-01-12

Ulja e taksave në 5%, Rama: Kemi pritshmëri të madhe nga biznesi

Biznesi, kryesisht ai i vogël dhe familjar, e pranon që ulja trefish e tatim-fitimit nga 15% në 5%, kthehet në rritje të biznesit, por njëherësh godet edhe informalitetin. A.P, që operon në fushën e përpunimit të materialeve plastike, është një tjetër biznes që përfiton nga kjo mas

Kalendari