Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 20 mars 2019. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2019-03-20

Raporti i BB: 68,000 vende të reja pune në Ballkan, 50% e tyre në Shqipëri

Performanca e tregut të punës në Ballkanin Perëndimor ka vazhduar të përmirësohet, megjithëse me një ritëm më të ngadaltë se sa një vit më parë dhe pavarësisht rritjes më të fortë ekonomike në rajon. Ky është konkluzioni i Bankës Botërore dhe Instituti i Vienës për Studime

Aeroporti i Kukësit, miratohet kontrata me koncesion për 35 vite
  • 2019-03-20

Aeroporti i Kukësit, miratohet kontrata me koncesion për 35 vite

Miratohet kontrata për dhënien me koncesion te ndërtimit te aeroportit të Kukësit. Vendimi është miratuar sot në mbledhjen e Qeverisë dhe është njoftuar përmes një deklarate për mediat nga ana e ministres së Infrastrukturës, Belinda Balluku. Ajo ka theksuar se kontrata koncesionare

Kalendari

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama