Kultura

Gjithsej 10 lajme të mbledhura për datën 11 janar 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-01-11

Përpiqet të hipë në makinë, ngricat nuk e lënë

Vajza nga Kanadaja përpiqet të hipë në makinën  e saj, por mesa duket është e pamundur. Ngricat  në parkimin ku ajo ndodhet nuk e lënë të hipë. Ajo rreshqet pasi dhe këpucët që ajo ka mbathur janë të papërshtatshme. Kjo video e cila është bërë menjëherë virale duke shkaktua

No Pic available
  • 2017-01-11

Mbaje syrin te topi!, vogëlushi e merr këshillën fjalë për fjalë

Ky vogëlush është aq i mirë për të ndjekur udhëzime sa që i bindet të gjithave në mënyrë perfekte. Video qesharake tregon se si djali i vogël mëson të luajë baseball nga babai i tij. Por, kur babai i thotë ta mbajë syrin te topi, ai e merr këshillën fjalë për fjalë dhe përkul

No Pic available
  • 2017-01-11

Miku i ngushtë: Ju rrëfej modestin Ndrenika, i vetmi që jeton me mobiliet e Enverit dhe nuk kërkon asgjë

Sido qofshin vlerat profesionale të një njeriu, nuk shkëlqejnë asnjëherë nëse nuk ecin bashkë me ato njerëzore dhe tiparet e një personaliteti të bukur nuk është fare e vështirë që ti njohësh, me gjithë refuzimin e butë, por këmbëngulës, që mund të bëjë njeriu për ti tregu

No Pic available
  • 2017-01-11

GJYSHI

Nga Kliton Nesturi Atë mëngjes gjyshi u ngrit pak më herët se zakonisht. Pa bërë zhurmë, shkoi në banjë dhe u la. Më pas, si çdo mëngjes, zbriti në bodrum dhe, si mori një kërcu në dorën e djathtë e disa shkarpa në të majtën, u çapit drejt dhomës së zjarrit. Sapo ndali këmb

Huppert : O Zot, zemra po më rreh fort!
  • 2017-01-11

Huppert : O Zot, zemra po më rreh fort!

Aktorja Isabelle Huppert merr Golden Glob si aktorja më e mirë dramatike Luan Rama Nëse ka një aktore franceze që më pëlqen shumë-shumë, kjo është Isabelle Huppert, të cilën e kam ndeshur në barin e hotel Lutece në Paris, por që nuk kam biseduar me të. Sidoqoftë, unë jam pikëtaku

No Pic available
  • 2017-01-11

RABAT, Maroku ndalon prodhimin dhe shitjen e burkës

Autoritete marokene kanë ndaluar prodhimin dhe shitjen e burkës, vellos integrale myslimane që mbulon të gjithë trupin nga koka te këmbët, njoftoi shtypi maroken. Ministria e Brendshme ka publikuar një qarkore për kompanitë prodhuese duke u bërë të ditur të mos prodhonin dhe tregtonin

No Pic available
  • 2017-01-11

Një statujë për fëmijët që smund të lindin

Prindërit të cilët humbasin fëmijën e tyre, si pasojë e abortit të padëshiruar, shpesh herë e kanë shumë të vështirë që ta kalojnë dhembjen për një kohë të shkurtër. Për këtë arsye japonezët kanë shpikur një traditë e cila po përhapet me shpejtësi edhe në vendet perën

Kalendari