Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 07 dhjetor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-12-07

Gjithçka për divorcin e Angelina Jolie dhe Brad Pitt tregohet në film, aktorja flet për ndarjen

Ndarja e Angelina Jolie dhe Brad Bitt ishte një nga lajmet më të bujshme të 2016. Pavarësisht se ka kaluar pothuajse një vit, ka ende shumë për të mësuar për këtë ndarje të papritur, për këtë arsye në çdo dalje të tyre publike, çifti nuk u shpëton pyetjeve lidhur me marr

Shekspiri, një premierë shqiptare nga Justin Anderson
  • 2017-12-07

Shekspiri, një premierë shqiptare nga Justin Anderson

Teatri Metropol çel këtë fillim dimri premierën absolute Nata e Dymbëdhjetë të Uilliam Shekspir. Kjo komedi, e cilësuar si nga veprat më të mira të Shekspirit, ngjarjet e së cilës zhvillohen në Iliri, vihet në skenë nga regjisori amerikan Justin Anderson, i cili ka një eksperiencë

Kalendari