Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 16 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Kumbaro dhe Biblioteka Lëvizëse me Kampionët e Leximit
  • 2018-01-16

Kumbaro dhe Biblioteka Lëvizëse me Kampionët e Leximit

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro dhe biblioteka lëvizëse ndaluan tek Kampionët e leximit, nxënësit e shkollës, “Pjetër Zarishi”, Blinisht, Lezhë. Pas një sensibilizimi të MK dhe angazhimit personal të Ministres kjo bibliotekë lëvizëse u shtua me libra të rinj dhe ̶

Të urresh e dashurosh njëkohësisht
  • 2018-01-16

Të urresh e dashurosh njëkohësisht

Shërbëtoret, një nga kryeveprat e dramaturgjisë franceze do të ngjitet premierë në skenën e Teatrit Eksperimental Kujtim Spahivogli më 18 janar. Vepra e Jean Genet do të vijë nën regjinë e Kiço Londos. Në role interpretojnë aktorët Laura Nezha, Dasara Xhangolli dhe Ilirda Bejleri. D

Kalendari