Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 22 janar 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Letra e Bajronit dërguar së ëmës, zonjës Katerina Gordon Bajron
  • 2018-01-22

Letra e Bajronit dërguar së ëmës, zonjës Katerina Gordon Bajron

Miti Bajronian shqiptar Dorian Koçi Filozofi dhe esseisti i njohur anglez FrancisBacon (1561-1626) në esenë e tij mbi Udhëtimet shkruan se udhëtimi , për moshat e reja është pjesë e edukimit, në moshat e vjetra është pjesë e eksperiencës. Që prej asaj kohe udhëtimi i njohur ndryshe d

Së shpejti restaurohet Xhamia e Plumbit
  • 2018-01-22

Së shpejti restaurohet Xhamia e Plumbit

Më në fund një projekt për të shpëtuar Xhaminë e Plumbit në Shkodër nga përmbytjet. #MbrojmeTrashegimineKulturore,- ky është lajmi i mirë që Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro ka shpërndarë ditën e diel përmes një statusi në Facebook ku thekson se pas një bashkëpunimi të he

Jonida Xherri, gërsheta për të qepur një tapet (Foto)
  • 2018-01-22

Jonida Xherri, gërsheta për të qepur një tapet (Foto)

Jonida Xherri një emër i njohur në fushën e arteve pamore është fituese e rezidencës artistike Bridge art, pjesë e Contemporary vision, një projekt i realizuar në bashkëpunim me Bashkinë e Notos një konkurs në të cilin i ofrohet artistëve një rezidence arti full_grounding 2018 në N

Kalendari