Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 13 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Skena e Pavarur Kulturore, Kumbaros: Reformë të plotë në kulturë
  • 2018-02-13

Skena e Pavarur Kulturore, Kumbaros: Reformë të plotë në kulturë

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka pritur të hënën përfaqësues të Skenës së Pavarur Kulturore (SPK), ku është diskutuar mbi amendimet e propozuara për Ligjin për Artin e Kulturën por edhe për shumë problematika të tjera të Kulturës. Një debat konstruktiv e ka quajtur Kumbaro,

Artistët e ftojnë në teatër, Kumbaro: I pres në Ministri!
  • 2018-02-13

Artistët e ftojnë në teatër, Kumbaro: I pres në Ministri!

Ministrja e Kulturës Mirela Kumbaro ka deklaruar dje se do të vijojë tryezat e diskutimit me sindikatat e artistëve për projektligjin për artin dhe kulturën. Vetëm një ditë më parë Kumbaro takoi përfaqësues të Skenës së Pavarur Kulturore të cilët i kërkuan një sërë ndryshimesh

Kalendari