Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 15 shkurt 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Maks Velo tregon emrat e spiunëve
  • 2018-02-15

Maks Velo tregon emrat e spiunëve

Maks Velo ka bërë publike dje gjatë një takimi organizuar nga UET PRESS dhe COD (Qendra për Hapje dhe Dialog) në kryeministri, se cilët ishin miqtë që e kishin spiunuar. I ftuar për të folur mbi librin e tij më të ri Përkthyesi, në një auditor me gjimnazistë të Ismail Qemalit dhe t

Gazmend Krasniqi në një rrëfim për traditën tonë letrare?
  • 2018-02-15

Gazmend Krasniqi në një rrëfim për traditën tonë letrare?

Çfarë presupozon për studimet tona dalja e një historie letrare? Me hyrjen në sistemin dinamik të traditës të veprave të reja, atyre të ndaluara për arsye jashtëletrare apo atyre me vlerën e (ri)leximeve nga brezat e fundit, historia e letërsisë nuk mund të jetë një e dhënë e pan

Kalendari