Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 16 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
NGA ÇASLAVI NË HOLLYWOOD
  • 2018-04-16

NGA ÇASLAVI NË HOLLYWOOD

Nga Piro Milkani Një ditë të ftohtë janari, më shkrepi në kokë një ide e çuditshme. Në pushimin pas leksioneve, u kërkova disa studentëve e pedagogëve të Akademisë Marubi, që qëndronin në oborr pranë filxhanit të kafesë, apo duke thithur një cigare, të bënim së bashku një

Dy artistë dhe hulumtimi i tingujve
  • 2018-04-16

Dy artistë dhe hulumtimi i tingujve

Gabriele Rendina Cattani dhe Ilir Luka vijnë me një ekspozitë të përbashkët më 21 prill në ambientet e Tirana Art Lab, pjesë e një bashkëpunimi mes këtij institucioni dhe Institutit Italian të Kulturës. E quajtur Double Feature # ekspozita kurohet nga Adela Demetja dhe fokusohet te pra

Nis rindërtimi i Kishës së Shën Thanasit
  • 2018-04-16

Nis rindërtimi i Kishës së Shën Thanasit

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, mori pjesë në këtë fundjavë në ceremoninë e bekimit të punimeve për rindërtimin e Kishës së Shën Thanasit, Dhërmi. Jam shumë e nderuar që sot isha pjesë e ceremonisë së bekimit të rindërtimit të Kishës së Shën Thanasit, në javën e she

Kalendari