Kultura

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 17 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Teatri, Ndrenika: Këtu vjen era kusari; Derhemi: Drejtori lëpirës!
  • 2018-04-17

Teatri, Ndrenika: Këtu vjen era kusari; Derhemi: Drejtori lëpirës!

Shfaqet dokumentari që tregon se si artistët e Romës mbrojtën godinën Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit mblodhi edhe këtë të hënë intelektualë, artistë dhe qytetarë të interesuar për çështjen e Teatrit Kombëtar. E reja ishte që u shfaq një dokumentar që tregon se si artistët në

Së shpejti premiera e Viktor Frankeshtain
  • 2018-04-17

Së shpejti premiera e Viktor Frankeshtain

“Frankenshtani”, lufta mes ekzistencës dhe mosekzistencës. Si do të përfundojë beteja mes dashurisë, jetës dhe vdekjes? Viktor Frankeshtain, i konsumuar nga pasioni i tij për shkencën sjell në jetë një krijesë të njohur për shumë prej nesh si krijesa e Frankenshtainit. Si

Luan Rama: Kur humbëm Sandër Prosin
  • 2018-04-17

Luan Rama: Kur humbëm Sandër Prosin

Muharrem Fejzo është një nga pionerët e parë të kinematografisë shqiptare dhe përfaqësues i asaj gjenerate që krijoi fytyrën e kësaj kinematografie në ditë të vështira, në ditë çensure,frike dhe diktati të politikës mbi artin, por që sidoqoftë, ishin ata që krijuan vlera të

Kalendari