Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 22 prill 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
Ditët e fundit të piktorit Abedin Dino
  • 2018-04-22

Ditët e fundit të piktorit Abedin Dino

… Kur u ndava për herë të fundit me Abedinin, në studion e tij në “Rue de l’Eure”, megjithëse i sëmurë rëndë, i prekur nga një kancer, ai më shprehu dëshirën e madhe për të ardhur në Shqipëri. Edhe mikut tim Kaleshi, një javë para se të vdiste, i kish th

Dy të dashuruar në një ekspozitë
  • 2018-04-22

Dy të dashuruar në një ekspozitë

Todor Todorov dhe Daniela Todorova nuk janë bashkë vetëm në jetë, por dhe në artin që bëjnë. Më 24 prill artistët nga Bullgaria do të hapin një ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve të Kosovës. Todor Todorov ka sjellë “Skulptura elementale” ndërsa Daniela Todoro

Kalendari