Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 16 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-05-16

Të kesh apo të jesh, kjo është çështja

Luan Rama Të kesh apo të jesh, shkruante shumë vite më parë filozofi dhe psikoanalisti modern amerikan me origjinë gjermane Erich Fromm në veprën e tij me të njëjtën titull Avoir ou ëtre. Të duket si një pyetje hamletiane bërë në dekoret e Elsinor-it, por shoqëria moderne ngjan se

Theodhoros Pangallos: Njohja ime me Papadreun
  • 2018-05-16

Theodhoros Pangallos: Njohja ime me Papadreun

Theodhoros Pangallos, ish-zëvendëskryeministër i qeverisë së Greqisë, ish-ministër i Punëve të Jashtme, ish-ministër i Transporteve dhe Komunikacionit, ish-ministër i Kulturës, ish-deputet i Atikës ishte në Tiranë për të promovuar librin Me Papandreun në Europë, botimet Toena. Në

Kalendari