Kultura

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 maj 2018. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2018-05-17

Tokat e pabanuara të Sokol Zekajt

Këtë vit jeni në shtatëdhjetvjetorin e lindjes. A ju kujtohet viti 2008, dhjetë vjet më parë, si e keni përjetuar? Po, më kujtohet, pasi e kam ndjerë si një përvjetor të veçantë, më bëhej se aty kryqëzoheshin dy mundësi: e para, nëse aty ndërpritej jeta, nuk do të merrej sikur

No Pic available
  • 2018-05-17

Ditënetët e librit hapin siparin në Muzeun Historik Kombëtar

Përgjatë katër ditëve Muzeu Historik Kombëtar do të jetë i pushtuar nga librit. Shtëpi Botuese nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia kanë zënë hapësirat e tyre për të sjellë botimet më të fundit, në festën e librit. Janë Ditënetët e librit, organizuar nga KlikEkspoKlik, të cila

Kalendari